Japanse gezichtsmassage

Japanse Gezichtsmassage.

 

Deze gezichtsmassage wordt ook wel kobido-massage genoemd. Dit is een Japanse techniek en betekent letterlijk “het traditionele pad van de schoonheid”.  Het verjongt de gezichtshuid door gebruik te maken van meridianen, acupunctuurpunten en lymfedrainage.

Deze massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen.

Tijdens een sessie Kobido-massage worden het gezicht, de hals en de spieren onder de hoofdhuid systimatisch gemasseerd en worden de drukpunten geactiveerd. De massage verbetert de microcirculatie in de gezichtsweefsels.

 

De massage verloopt in drie fasen. 

– Het gezicht wordt gereinigd  

– Het gezicht wordt gehydrateerd                                                     

– De spieren worden versterkt door de meridianen te stimuleren.

 

De hoofdmeridianen beginnen en eindigen in het gezicht. Op verschillende punten gaat de Chi over van de ene meridiaan naar de andere. Door zachte druk uit te oefenen op deze punten en tegelijk het gezicht te masseren, verbetert de doorstroming van de Chi en dat geeft het effect van een lifting.          

Het traditionele pad van de schoonheid.

 

Weldadige effecten van deze massage.

Kobido-massage is niet te vergelijken met andere vormen van gezichtsmassage. Ze regenereert, stimuleert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, ontspant en bevordert de ontwikkeling van collageen.

Kobido-gezichtsmassage is erg doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, acné, rimpels, migraines….Het is bovendien een van de meest efficiënte natuurlijke behandelingen om de veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. Het verbetert de gezondheid en de vitaliteit van de gezichtshuid en helpt problemen te voorkomen.

De massage geeft en totaal gevoel van welzijn!                                                   

                                                                                      

 

 behandelduur ca 45 – 50 min. €30,-